Επιστροφές

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Στην περίπτωση που δεν μείνατε ικανοποιημένοι με το προϊόν/τα που παραλάβατε μπορείτε να προχωρήσετε σε αντικατάσταση του ή να πάρετε τα χρήματά σας πίσω. Το παραπάνω ισχύει για παραγγελίες και προϊόντα που συμμορφώνονται με τους παρακάτω όρους:

  • Τα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής πώλησης που λάβατε με την παραλαβή τους. Εάν το προϊόν δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις θα επιστρέφεται στον αποστολέα.
  • Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους και μόνο προσκομίζοντας την απόδειξη αγοράς ή την κάρτα αλλαγής. Απόδειξη της ημερομηνίας παραλαβής αποτελεί η σφραγίδα του courier, η έντυπη ή ηλεκτρονική υπογραφή σας.
  • Το προϊόν/τα θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, ίδια με αυτή της αρχικής, να μην έχουν φορεθεί, να φέρουν όλα τα ταμπελάκια, χωρίς φθορές, λεκέδες ή αλλοιώσεις.
  • Το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται στην αρχική του συσκευασία ενώ όπου παρέχονται προστατευτικές θήκες θα πρέπει να επιστρέφονται καθώς θεωρούνται μέρος του προϊόντος.
  • Το προϊόν θα πρέπει να έχει αγοραστεί από το www.emai.gr.
  • Όλες οι αλλαγές γίνονται με βάση την τιμή αγοράς. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις αλλαγής για τον ίδιο κωδικό προϊόντος. Το ίδιο ισχύει και στις περιπτώσεις που η αγορά γίνεται με την χρήση προωθητικού κουπονιού ή μετά την εφαρμογή έκπτωσης.
  • Στην περίπτωση επιστροφής περισσότερων από ένα προϊόντα που αφορούν στην ίδια παραγγελία θα πρέπει να σταλούν όλα μαζί και ταυτόχρονα.

Οι τρόποι αλλαγής είναι οι εξής:

1ος Τρόπος: Να κάνετε την αλλαγή στο καταστήματα μας. Στην περίπτωση αυτή είτε αλλάζετε το προϊόν σας είτε σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας πίσω χωρίς καμία επιβάρυνση.

2ος Τρόπος: Μας στέλνετε τα προϊόντα με δική σας μεταφορική εταιρεία (Με χρέωση δική σας).

Στην περίπτωση αυτή με το που παραλάβουμε τα προϊόντα σας προχωράμε άμεσα στην πίστωση των χρημάτων σας ή στην αποστολή του προϊόντος που επιθυμείτε στο σωστό χρώμα ή μέγεθος. Η επαναποστολή είναι δωρεάν από εμάς.

3ος Τρόπος: Μας στέλνετε τα προϊόντα με δική μας μεταφορική εταιρεία (Με χρέωση δική μας).

  • Για την διαδικασία επιστροφής χρημάτων το κόστος είναι 2,90€ τα οποία είναι τα συνολικά έξοδα του courier για αποστολή των προϊόντων προς το κατάστημα μας. Τα x€ τα κρατάμε εμείς από το σύνολο της παραγγελίας σας και σας επιστρέφουμε την διαφορά.
  • Για την διαδικασία αλλαγής που αφορά τον ίδιο κωδικό προϊόντος, το κόστος είναι € τα οποία είναι τα συνολικά έξοδα του courier για αποστολή των προϊόντων προς το κατάστημα μας και η επαναποστολή των νέων προϊόντων στον χώρο σας.

Είναι απαραίτητο να επικοινωνήστε μαζί μας πριν την τυχόν επιστροφή κάποιου προϊόντος μέσω email στο info@emai.gr ή τηλεφωνικώς στο 2109573840. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του.

Κατασκευαστικό ελάττωμα προϊόντων

Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες υπάρχει ελάττωμα στο προϊόν έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος. Η επιστροφή του προϊόντος είναι δωρεάν από όλη την Ελλάδα, πάντα κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στο 2105243642 (Τρίτη- Πέμπτη- Παρασκευή 10:00- 8:00) και (Δευτέρα- Τετάρτη- Σάββατο 10:00- 16:00). Η επιστροφή θα γίνει αποκλειστικά με courier που συνεργάζεται η εταιρία μας στο οποίο θα σας υποδείξει ο πωλητής μας.

Ακύρωση παραγγελίας

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας πριν την αποστολή και παράδοση σε courier θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο  2109573840   αναφέροντας τον αριθμό της παραγγελίας σας.